Műterem bérlés

Cégfúzió közepén vagyunk – két nemzetközileg elismert és sikeres cég döntött úgy, hogy egyesítik erőiket, hogy még nagyobb sikereket érhessenek el – és ebből az alkalomból úgy döntöttek a cégvezetők, hogy egy hatalmas buli keretében, egy belvárosi műterem helyszínen fogunk zseniálisabbnál zseniálisabb fotókat készíteni. Már az ötlet is fantasztikus pláne azzal a kiegészítéssel, hogy mindez a G3 Fotóstúdió műterem lesz, akik Budapest egyik legprofibban berendezett Bluebox technológiával is rendelkező szolgáltatói.

Műterem szórakozásból

A PR és rendezvény szervező osztály vezetőjeként tám hárult az a kitüntető feladat, hogy ezt az egész show-t leszervezzem és minden részletet a legalaposabban kidolgozzak. Először is egyeztettem időpontot a műterem vezetőjével, hogy megbeszéljük az elképzeléseinket, és hogy ők ebben mennyire tudnak partnerek és a fotózás esetében aktív szereplők is lenni. Egy elképesztően dinamikus és profi embert ismertem meg, aki elmondta, hogy már nem ez lesz az első ilyen típusú felkérésük, ennek következtében szinte kész „csomag-ajánlattal” tudott nekem szolgálni.

műterem

Műterem amatőröknek és profiknak

Általában esküvői, baba-szülők, egyéni vagy kis csoportos fotózásokra szokták a műterem szolgáltatásait igénybe venni, ezért egy kicsit extrém, hogy több mint száz ember gyűlik össze a helyszínen egy light-os party keretében és ráadásul az is alapvető igény volt, hogy legyen akkora helyiség, ahol egyszerre lehet ennyi embert lefotózni. És ha már Bluebox technológia, akkor természetesen kisebb csoportokban, de azt is maximálisan szerettük volna kihasználni. Mindenben partnerek voltak a G3 szakemberei és egy olyan programot raktunk össze, amiben egy rövid köszöntő, műterem ismertetés és a közös nagy fotózást követően, laza, kötetlen fényképezésekkel tarkított este várt minden kedves meghívottra.

Elmondhatom, hogy szinte mindenkinek leesett az álla a műterem láttán és amikor a program PR anyagát meglátták a vezetők, akkor azt mondták, hogy ez lesz a két cég életének első csúcspontja. Az este egyszerűen tökéletes volt. A G+ csapata a teljes személyzetét és két profi fotóst is biztosított a számunkra, annak érdekében, hogy az olyan emlékekkel mehessünk majd el, amelyek örök részeivé válnak a céges életünknek. Ha már fúzió, akkor adjuk meg a módját neki, gondolták egyöntetűen ők is felülve az én lelkesedés vonatomra.

A fotózások akkora sikert arattak, hogy a vezetők kicsit magukból kifordulva és fantasztikusan élvezve, alig akarták otthagyni a Bluebox termet, mert megállás nélkül hol a Holdon, hol a tenger mélyén őrültködtek, voltak vízisíelni, tevegelni, megmászták a Mount Everestet és ehhez hasonló nyalánkságokat követtek el. Tényleg egy nagyon emlékezetes este volt, és akkor még nem is beszéltem az elkészült fotókról! A közös kép annyira tökéletes lett, hogy az új irodaépület bejáratával szemben a recepciós pult mögé került kifeszítésre, egy speciális vászonra nyomtatva, amely az irodaház dísze lett és minden vendég a csodájára járt.